Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ ΜΑΣ;

Αγαπητοί φίλοι,

Όταν πριν απο δυο περίπου χρονια ξεκινησα αυτην την ιστοσελίδα ημουν ευγνώμων για τη βοηθεια και την θεραπεια που μου προσφερε ο Ιταλος ουρολόγος F. Guercini. Μετα τη θεραπεια σ' αυτόν καταφερα να έχω σημαντική μειωση των συμπτωμάτων και να επανέλθω -επιτελους- στους κανονικούς ρυθμούς στη ζωή μου. Ελλείψει άλλης εναλλακτικής πρότεινα λοιπόν στους αναγνωστες αυτού του blog τον Ιταλό γιατρό διότι πράγματι φαινόταν να ειναι ο μόνος που αντιμετώπιζε με σοβαρότητα το πρόβλημα μας.

Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει άρδην. Εμφανίστηκε πρόσφατα ένας Έλληνας ουρολόγος, ο Κος Παύλος Γεωργιάδης, ο οποίος προέβαλλε μια δικιά του θεραπεία, πρωτοποριακή παγκοσμίως, και ο οποίος υποσχόταν ριζική και πλήρη αντιμετώπιση της Χρόνιας Προστατίτιδας!!!!!! Έτσι αποφάσισα κι εγω - μεταξύ άλλων - να τον επισκεφθώ για να πάρω μια γνώμη. Ήθελα βλέπετε αφενός να παρω μια εικόνα της σημερινής μου κατάστασης και αφετέρου να έχω έναν Ελληνα ουρολόγο να με παρακολουθεί αντί να χρειάζεται να πηγαίνω στην Ιταλία για επανέλεγχο.

Οταν λοιπόν ο Κος Γεωργιάδης μου έκανε τον διορθικό υπέρηχο που χαρτογραφεί με ακρίβεια τις φλεγμαίνουσες περιοχές του προστάτη, αποκαλύφθηκε ότι παρόλο που τα συμπτώματα είχαν σημαντικά βελτιωθεί μετα τον Guercini, η φλεγμονη εντός του προστάτη παρέμενε και συνέχιζε την ύπουλη καταστροφική της δουλειά. Μου εξήγησε ότι αν και ο Guercini με τις ενέσεις του με είχε βοηθήσει σημαντικά στην ανάσχεση της μικροβιακής φλεγμονής, υπήρχαν περιοχές εντός του προστάτη που είχαν παραμείνει ανεπηρέαστες από τις εγχύσεις του κοκτέιλ αντιβιοτικών κι όπου τα μικρόβια παρέμεναν και άρχιζαν σιγά σιγά πάλι να εξαπλώνονται σε διπλανές περιοχές του προστάτη. Έκανε δε την πρόβλεψη ότι σε ένα περίπου εξάμηνο θα προσβάλλονταν οι σπερματοδόχες κύστεις.

Μ' αυτά και μ' αυτά μου πρότεινε να ξεκινήσουμε άμεσα μια σειρά θεραπειών με στόχο την εξάλειψη της φλεγμονής. Χωρίς δεύτερη σκέψη δεχτηκα. Κατάλαβα ότι αυτός ο ανθρωπος ήξερε για ποιο πραγμα μίλαγε κι ότι αν δεν το έκανα με περίμεναν τα χειρότερα.

Για τις θεραπείες του Κου Γεωργιάδη θα πώ, για την ώρα, ότι περιλαμβάνουν λήψη αντιβίωσης από το στόμα με ταυτόχρονες πιεστικές μαλάξεις του προστατη για να κυκλοφορήσει το αιμα και να διαχυθεί η αντιβίωση σε όλο το εύρος του προστάτη. Έτσι τα οποιαδήποτε μικρόβια 'κρυβονται' μέσα σε φωλίτσες εντός του προστάτη αντιμετωπίζονται. Να πω ότι σύμφωνα με την άποψη του Κου Γεωργιάδη αλλά και του Guercini δεν υπάρχει 'μη μικροβιακή χρόνια προστατίτιδα' αλλά είναι πάντα 'μικροβιακή', ΑΠΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ.

Στην αρχή οι πιεστικές μαλάξεις του Κου Γεωργιάδη είναι λίγο επώδυνες (ο πόνος αυτός όμως διαρκεί λίγο και δεν είναι τίποτα μπροστά στην ωφέλεια που προσφέρουν). Μετά όμως σταδιακά κι όσο ο προστατης αποκτάει την ελαστική του υφή ο πόνος υποχωρεί και τα συμπτώματα βελτιώνονται. Έχω κάνει μεχρι σημερα 7 θεραπειες. Έχω ήδη δει βελτίωση. Δεν θα πω τωρα περισσότερα γι' αυτό αλλά θα περιμένω την ολοκληρωση της πρώτης φάσης των θεραπειών μετά από 2 μηνες περίπου.

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω ότι αισθάνομαι ότι ειμαστε όλοι εδω στην Ελλάδα πολύ τυχεροί. Ένα άλυτο πρόβλημα που απασχολεί πολλούς ασθενείς σε όλο τον κόσμο αλλά και ουρολόγους παγκόσμιας εμβέλειας, φαίνεται ότι το περιβόητο 'Ελληνικό Δαιμόνιο' κατάφερε να λύσει. Ο Κος Γεωργιάδης ειναι σοβαρός, χαμηλών τόνων ανθρωπος που έχει αφιερώσει τη ζωή του και την καριέρα του στο πρόβλημα. Με έχει πεισει ότι το γνωρίζει σε όλο το βάθος και το πλάτος του. Ευχομαι αυτός ο άνθρωπος και η θεραπεία που προσφέρει να είναι το τέλος της ταλαιπωρίας μας.