Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

5η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΛ.ΛΑ..........


 Κατ’ αρχήν ένα ευχαριστώ στον κ. Γεωργιάδη για όλα και ένα ευχαριστώ στον άνθρωπο που τον βρήκε και δημιούργησε θέμα στο blog γύρω από τον γιατρό, έτσι ώστε να μπορέσουμε να διαβάσουμε διάφορες εμπειρίες και να σχηματίσουμε μια πρώτη άποψη επί του όλου θέματος.
 Θα αρχίσω λίγο ανάποδα «λέγοντας» ότι έκανα 2ο διορθικό μετά από 35 θεραπείες που έδειξε σχεδόν καθαρό!! και το «ανεβάζω» (μαζί με το πρώτο), ώστε να μπορείτε, όσοι το επιθυμείτε, να δείτε και να συγκρίνετε την διαφορά μόνοι σας!!! Επίσης θέλω να πω ότι ο όγκος του προστάτη μου μειώθηκε κατά 7 περίπου μονάδες (έχει πέσει κάτω από τα 20ml που μπορεί να θεωρηθεί χοντρικά σαν όριο φυσιολογικού) και σύμφωνα με τα λεγόμενα του γιατρού θα μειωθεί κι άλλο!! (όσο πιο μικρός ο όγκος τόσο καλύτερα)
 Όσο για τα συμπτώματα;; δεν θα κάτσω να αναφέρω τι είχα κ τι δεν είχα γιατί λίγο πολύ τα ξέρετε, είναι κοινά.
 Αυτό όμως που πρέπει να επισημάνω είναι ότι ο γιατρός λέει, ότι μέχρι τα λεγόμενα τρίμηνα της θεραπείας, μπορεί να υπάρχουν συμπτώματα παλιά ή και άλλα καινούρια (μιας και πιέζονται διάφορα νεύρα) ή και να μην υπάρχουν καθόλου!! Αυτό γιατί τότε πλέον ο προστάτης μπορεί να ηρεμήσει κάπως και να αρχίσει να αναπλάθεται αφού οι μαλάξεις δεν είναι τόσο συχνές (και ο προστάτης είναι αρκετά καθαρός από μικρόβια κτλ)
 Προσωπικά, δεν έχω πια τα συμπτώματα που είχα και έχω δει γενικότερα βελτίωση!!
 Ξεκίνησα να έχω όμως πόνο στη πλάτη που δεν είχα, αν και δεν με ανησυχεί για τον λόγο που ανέφερα.
 Συνεχίζω τις θεραπείες (εννοείται) και εύχομαι καλό κουράγιο και καλή συνέχεια σε όλους με την ελπίδα ο κ. Γεωργιάδης να μπορέσει να μας απαλλάξει οριστικά από το μαρτύριο που μας βρήκε.
 Προσωπικά …είμαι ενθουσιασμένος και πεπεισμένος ότι έτσι θα γίνει!!!!
Αλ.Λα.