Συνολικές προβολές σελίδας

Παρασκευή, 23 Μαρτίου 2012

6η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ Π.Κ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Παραθέτοντας μια λογική και πιστεύω αντικειμενική έκθεση της εμπειρίας μου ως ασθενής του ιατρού Παύλου Γεωργιάδη, ασκώ ταυτόχρονα και κριτική στην ιατρική κοινότητα.
Ύστερα από τη μεγάλη ταλαιπωρία στην οποία υποβλήθηκα επισκεπτόμενος ουρολόγους καθηγητές και μη, καθώς και επιμελητές και διευθυντές ουρολογικών κλινικών Δημοσίων Νοσοκομείων μεσαιωνικής επιστημονικής κατάρτισης και εμπειρίας, ανακάλυψα τον Παύλο Γεωργιάδη.
Οφείλω να ομολογήσω (κρίνοντας και αξιολογώντας ορθολογικά) βάσει των αποτελεσμάτων που είχα στην υγεία μου, αλλά και ως ακροατής αρκετών περιπτώσεων στο χώρο αναμονής του ιατρείου του ότι στην ανίατη ασθένεια που ονομάζεται προστατίτιδα ο ιατρός Γεωργιάδης επιτελεί την ίαση.
Θα ήθελα επίσης με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης αυτών που γράφω, δεδομένου ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί σωματικά και ψυχικά από το πρόβλημα της προστατίτιδας να αναφέρω ότι το επίπεδο της επιστημονικής κατάρτισης και εμπειρίας του ιατρού Γεωργιάδη είναι ευθέως ανάλογο με το επίπεδο του ανθρώπου Γεωργιάδη και επειδή πολλές φορές πρέπει να εξηγούμε τα αυτονόητα πρέπει να πω ότι η μέθοδος και η διάρκεια των θεραπειών έχουν αποκλειστικό στόχο την θεραπεία του ασθενούς. Η επεξήγηση αυτή γίνεται γιατί όλοι εμείς που βιώνουμε το συγκεκριμένο πρόβλημα, αντιμετωπίσαμε την άγνοια και τον εμπαιγμό πολλών ανιάτων-ανόητων ουρολόγων με συνέπεια στη σκέψη μας να έχει εδραιωθεί η αμφιβολία.
Σίγουρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος δεν έχει μαγικές ιδιότητες, απλά η μέθοδος του όντας απόσταγμα μεθοδικής και σκληρής εργασίας, εξελίχθηκε στο πιο αποτελεσματικό όπλο εναντίον της προστατίτιδας που υπάρχει αυτή τη στιγμή.
Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι σε συζήτηση που είχα με δύο αθλητικούς φυσιοθεραπευτές θεώρησαν φυσικό (και έχει σημασία ο όρος φυσικό) να έχει η συγκεκριμένη μέθοδος ιαματικά αποτελέσματα.
Ολοκληρώνοντας θα ήθελα δημοσίως να ευχαριστήσω τον Παύλο Γεωργιάδη, για το λειτούργημα που επιτελεί, γιατί η ευσυνειδησία με την οποία το επιτελεί το μετουσιώνει σε λειτούργημα.
Υ.Γ. Προς επιβεβαίωση της άποψής μου, παραθέτω τα διορθικά υπέρηχα προ και μετά τη βασική θεραπεία.
Να σημειώσω εδώ πως στο προ της βασικής θεραπείας διορθικό υπέρηχο, η δυναμική των φλεγμονών (που τις βλέπουμε εκτεταμένες στο εμβαδό του προστάτη) είναι εκρηκτική δεδομένου ότι το χρώμα τους στο φασματογράφο είναι κίτρινο, δηλαδή στα πιο υψηλά κλιμάκια έντασης που καταγράφει το μηχάνημα των υπερήχων. Η βελτίωση που φαίνεται στο διορθικό υπέρηχο μετά τη βασική θεραπεία είναι θεαματική.

                                                                       Καλή δύναμη σε όλους.
                                                                                     Π.Κ.

ΠΡΙΝ

ΜΕΤΑ


Προσθήκη λεζάντας