Συνολικές προβολές σελίδας

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2012

11η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Ν. (40 ΕΤΩΝ)!!!!!!!!!!!

Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να πω δυο λόγια για την ταλαιπωρία που έχω περάσει από το 1993 που είχα τα πρώτα συμπτώματα της χρόνιας προστατίτιδας. Για τα επόμενα 7 χρόνια είχα περάσει από διάφορους «ουρολόγους» και είχα πάρει αμέτρητα κουτιά αντιβιωτικών χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα. Κάποια στιγμή απογοητεύτηκα και σταμάτησα πλέον να πηγαίνω σε γιατρούς μιας και τα συμπτώματά μου δεν ήταν πολύ έντονα.
Πριν από έξι μήνες ψάχνοντας στο ίντερνετ διάβασα για τον κύριο Γεωργιάδη και αμέσως του έστειλα e-mail.
Την επομένη ειχα την απάντησή του και μετά από τηλεφωνική επικοινωνία συναντηθήκαμε για το πρώτο υπερηχογράφημα το οποίο και επισυνάπτω παρακάτω.
Το Δεκέμβριο ξεκίνησα τις μαλάξεις και μετά από 37 συνεδρίες έκανα και δεύτερο υπερηχογράφημα. Όπως ξεκάθαρα φαίνεται από τα υπερηχογραφήματα η βελτίωση είναι σημαντική. Η φλεγμονή έχει μειωθεί κατά 80 τοις εκατό και η ούρηση έχει βελτίωθεί σημαντικά και το μέγεθος του προστάτη από τα 25.64 ml έχει μειωθεί στα 17.60 ml. Τα υπόλοιπα συμπτώματα όπως ο πόνος στο περίνεο δεν έχουν μεγάλη βελτίωση αλλά πιστεύω ότι με τον καιρό θα περάσουν και αυτά ακολουθώντας τις οδηγίες και τη θεραπεία με τη μέθοδο του κ. Γεωργιάδη.


Αρχικό υπερηχογράφημαΥπερηχογράφημα μετά από τη βασική θεραπείαΗ διαφορά είνα εμφανέστατη και δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιατρός για να καταλάβει.
Π.Ν. (40 ΕΤΩΝ)