Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012

45η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Π.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ . Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ΄΄ Η ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ΄΄.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ  ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ..

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.
ΟΝΟΜΑΖΟΜΑΙ  ΔΗΜΗΤΡΗΣ   Π. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΑΝΑΨΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΥΧΝΙΑ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ.
ΚΑΙ ΚΑΤ΄ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΩΤΗΣΕ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΑΣΗΣ ΜΕ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ ΤΟΝ  ΑΝΘΡΩΠΟ –ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ-ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗ-ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ –ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΄΄ΠΑΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ’’
ΕΝ ΄ ΣΥΝΤΟΜΙΑ  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ…
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΔΟΧΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΟΠΩΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΛΙΝΙΚΩΝ-ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ-ΟΥΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΤΕΡΥΓΩΝ-ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ Κ.Τ.Λ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣΕΠΡΑΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Η΄ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ Η΄ΜΗΝ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ…
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΜΤΩΜΑΤΑ. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΟΠΩΣ –ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ- ΝΥΚΤΟΥΡΙΑ- ΤΣΟΥΞΙΜΟ- ΚΑΥΣΟΣ- ΠΟΝΟΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ –ΧΑΛΑΡΗ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΗΣ ΣΤΥΣΗ –ΜΙΚΡΟΣ ΟΓΚΟΣ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ Ο ΟΡΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ.
Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΙ ΤΟ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ..
 ΕΤΣΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΖΩ ΜΕ ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ –ΑΓΧΟΥΣ-ΚΟΥΡΑΣΗΣ  Κ.Λ.Π  ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ.

ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΣΥΖΗΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΦΙΛΟ ΙΑΤΡΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ  ΠΕΡΙΟΡΙΣΑ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΣ ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΤΟΝ Κ΄ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥ .                                            ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ…
 ΠΡΩΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ  21/12/2011 ,ΥΠΕΡΗΧΟΣ ΔΙΟΡΘΙΚΟΣ –ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ Κ.Τ.ΛΤΟ ΑΚΟΥΣΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ [ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΣ] ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΥΚΛΟΥ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΑ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ..
 ΔΕΥΤΕΡΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 31/01/2012
ΥΠΕΡΗΧΟΣ  ΚΑΙ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΗΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ..
 ΤΡΙΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ 03/03/2012
ΑΡΧΗ ΒΑΣΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 40 ΣΥΝΕΔΡΕΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΑ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΗΝ ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΟΝΤΑΣ ΑΜΕΡΙΣΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ, ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ  ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ΄ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΔΙΟΡΘΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΚΑΙ ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΔΕΙΞΑΝ ΣΥΜΑΝΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΦΛΕΓΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑ.                                       ΕΠΙΣΗΣ  ΤΟ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ  ΑΛΛΑΓΕΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΞΕ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ  ΒΕΛΤΙΩΣΗ.
ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΝΟΩ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ..
 ΕΠΙΣΗΣ ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΥΠΟΨΗΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΠΑΣΧΟΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ,  ΔΙΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΑΣΧΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ  ΔΕΝ ΔΙΕΓΝΩΣΕ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΕΝΩ ΥΠΗΡΧΕ.
ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο Κ΄ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ [MUCOLAB] ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΗ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΟ-ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΟ    Κα ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ , Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΗ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΒΙΟΥ. ΩΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΑΓΩΓΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ.
 ΜΕΤΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟΝ Κ΄ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΥΧΗΘΩ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ..
 ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑΣ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΧΩΡΙΣΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΑΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ Ή ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΜΟΥ.
ΚΑΤ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΜΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ
ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΧΟΥ –ΟΥΡΟΜΕΤΡΙΑΣ - ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ………….

ΦΙΛΙΚΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ…..