Συνολικές προβολές σελίδας

Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013

55η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡ.ΑΛ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αγαπητοί φίλοι,
Θα ήθελα να παρουσιάσω και εγώ, έστω και καθυστερημένα, τα αποτέλεσματα της θεραπείας με τον ΓΙΑΤΡΟ κο Γεωργιάδη Παύλο. Βρίσκομαι ήδη στην 2η μηνιαία θεραπεία και τα αποτελέσματα είναι θεαματικά!!!
Η αρχή της ιστορίας είναι λίγο – πολύ γνωστή στους περισσότερους που αντιμετωπίζουν το πρόβλημα της χρόνιας προστατίτιδας. Διαπιστώνεις μετά από έντονη συχνοουρία και ενοχλήσεις  χαμηλά που θυμίζουν περισσότερο μυικό τράβηγμα ότι κάτι δεν πάει καλά, και ότι πρέπει να επισκευθείς κάποιον ουρολόγο. Όλοι γνωρίζουν κάποιον καλό ουρολόγο (μέσω φίλων ή γνωστών)  όπου με την συνήθη μέθοδο της εξ όψεως εμφάνισης (ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ!!! ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΩ!!!) και την καλλιέργεια σπέρματος, διαπιστώνει μια μικρή αποικία μικροβίων, η οποία αντιμετωπίζεται με ένα «κουβά» αντιβιοτικά. Τα συμπτώματα επιστρέφουν σε σύντομο χρονικό διάστημα, είτε πριν είτε κατά την διάρκεια της αγωγής και τότε αναρωτιέσαι…ΜΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ???
Το λάθος δεν οφείλεται σε εσένα…η επιδερμική αντιμετώπιση από την πλειοψηφία των ουρολόγων έχει οδηγήσει τους ασθενείς που υποφέρουν από χρόνια προστατίτιδα να συμβιβάζονται και να συμβιώνουν με τα συμπτώματα (με εξάρσεις και υφέσεις) και να οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια με την πάροδο μερικών δεκαετιών σε χειρουργικό τραπέζι με τα γνωστά αποτελέσματα. Χαρακτηριστική είναι η απάντηση που πήρα από ουρολόγο: ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ…ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ…!!!!
Έπειτα από την κλασσική διαδρομή σε ουρολόγους, κατέληξα να ψάχνω μέσω internet λύση στο πρόβλημά μου. Τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά…σε παγκόσμιο επίπεδο δεν έχει βρεθεί σωστή αντιμετώπιση του προβλήματος της χρόνιας προστατίτιδας.               Οι περισσότερες τεχνικές  λειτουργούν προς ανακούφιση των συμπτωμάτων και όχι ίαση των προβλημάτων.
Ευτυχώς για μας, στην γειτονιά μας (την Ελλάδα), υπάρχει Ο ΓΙΑΤΡΟΣ!!! Το όνομα αυτού είναι Γεωργιάδης Παύλος και αντιμετωπίζει όχι με υποσχέσεις αλλά με πράξεις το πρόβλημα της χρόνιας προστατίτιδας. Με την αγωγή και την τεχνική που χρησιμοποιεί, σε συνδυασμό με την πλούσια εμπειρία του στο συγκεκριμένο πρόβλημα, οδηγείται φυσικά προς το αποτέλεσμα…την πλήρη ΙΑΣΗ!!!
Ήδη τα αποτελέσματα που έχω, δείχνουν ότι πρόβλημα της χρόνιας προστατίτιδας θα αποτελεί πλέον μόνο μια κακή ανάμνηση. Το κέρδος που αποκόμισα από την συγκεκριμένη ιστορία είναι ότι ο άντρας χρειάζεται τον ουρολόγο του!!! Καλό θα είναι να σπάσουν τα ταμπού και να απευθυνόμαστε στους σωστούς επαγγελματίες, οπώς είναι ο κος ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ για την πρόληψη ή την αντιμετώπιση των προβλημάτων του ουρολογικού συστήματος.
Υ.Γ. Παραθέτω την σειρά των εξετάσεων με χρονική σειρά ώστε τα αποτελέσματα να είναι αντιληπτά