Συνολικές προβολές σελίδας

Δευτέρα, 2 Φεβρουαρίου 2015

74η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡ.Δ. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γεια σας,
Είμαι νέος άνθρωπος, ηλικίας 27 ετών και γράφω και εγώ με τη σειρά μου για να μοιραστώ με εσάς την ιστορία μου. Όλα ξεκίνησαν επειδή είχα κάποια συμπτώματα όπως συχνουρία, πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και μερικές φορές και το βράδυ κατά τη διάρκεια του ύπνου, η στύση μου δεν ήταν καλή, το χρώμα του σπέρματος ήταν κιτρινωπό και κατά την εκσπερμάτωση στο σπέρμα έβγαιναν άσπρα κομματάκια. Η αλήθεια είναι ότι είχα και κάποια άλλα ενοχλήματα όπως σφιξίματα στους όρχεις , κάποιους πόνους στην μέση και γενικά μιά ατονία στο σώμα σαν να ήμουν κουρασμένος χωρίς όμως να είχα κάνει κάτι ιδιαίτερα κουραστικό.
Επισκέφτηκα το ιατρείο του κ. Γεωργιάδη και ευτυχώς δεν είχα πάει σε άλλο γιατρό (το αναφέρω αυτό διότι ρωτώντας τους άλλους ασθενείς , έβλεπα ότι είχαν επισκεφθεί αρκετούς ουρολόγους αλλά καί γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, πριν να φθάσουν τελικά στον Κο Γεωργιάδη καί από ότι φαινόταν δεν είχαν χάσει μόνο πολύτιμο χρόνο αλλά καί μερικοί από αυτούς είχαν αρχίσει να παθαίνουν και πολύ σοβαρά προβλήματα). Εκεί έκανα ένα ολοκληρωμένο έλεγχο και ειδικότερα διορθικό υπέρηχο, ουρομετρία και βρέθηκαν φλεγμονές στον προστάτη και μετά ακολούθησαν ειδικές μικροβιολογικές εξετάσεις με καλλιέργειες προστατικού υγρού και σπέρματος όπου βρέθηκε ότι είχα χλαμύδια. Ο ιατρός μου εξήγησε πως εφαρμόζει την θεραπεία, για να φθάσουμε σε ριζική λύση του προβλήματος και έτσι ξεκίνησα το βασικό στάδιο της θεραπείας, ακολουθώντας την ειδική μέθοδο που εφαρμόζει ο Κος Γεωργιάδης με τις συνθλιπτικές πιέσεις - μαλάξεις στον προστάτη ενώ ταυτόχρονα έπαιρνα καί αντιβίωση. Μετά το τέλος της βασικής θεραπείας τα χλαμύδια είχαν εξαφανιστεί, τα περισσότερα συμπτώματα είχαν φύγει, η στύση μου είχε επανέλθει σε πολύ καλό επίπεδο, το χρώμα του σπέρματος είχε αλλάξει στο φυσιολογικό, οι πόνοι στους όρχεις και την μέση υποχώρησαν και η ούρηση μου ήταν πολύ βελτιωμένη σε σχέση με πριν.
Όταν έκανα πάλι μικροβιολογικές εξετάσεις και διορθικό υπέρηχο τα πράγματα πήγαιναν πολύ καλά, είχα μόνο λίγο ανεβασμένα πυοσφαίρια , στοιχείο που έδειχνε ότι τα μικρόβια μπορεί ακόμα να υπήρχαν αλλά σε ελάχιστη ποσότητα. Μετά μπήκα στις μηνιαίες θεραπείες και με το που τελείωνα τις θεραπείες και έκανα εξετάσεις τα πυοσφαίρια προοδευτικά έδειχνε ότι μειώνονταν ολοένα καί περισσότερο, ακολουθώντας πάντα όχι μόνο τις θεραπείες αλλά και τις οδηγίες του γιατρού στο θέμα της διατροφής και των αντιβιοτικών. Αυτή τη στιγμή η ασθένεια της χρόνιας προστατίτιδας αποτελεί παρελθόν, αισθάνομαι πολύ καλά, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, τα πυοσφαίρια είναι 0-1 και μπαίνω στις τρίμηνες θεραπείες για την πλήρη ίαση της ασθένειας. Αυτό γίνεται γιατί η λοίμωξη με τα μικρόβια προκαλεί φλεγμονώδεις αλλοιώσεις στον προστάτη δηλ. με λίγα λόγια καταστροφές στον ιστό του προστάτη. Έτσι μετά που φεύγουν τα μικρόβια , θέλει ένα χρονικό διάστημα όπως μου εξήγησε ο γιατρός για να φτιαχτούν και να επανέλθουν στο φυσιολογικό οι διάφορες διαταραχές και αυτό γίνεται με τις θεραπείες στα τρίμηνα.
Εκείνο που κατάλαβα με τις συζητήσεις περιμένοντας στην αίθουσα αναμονής με άλλους νέους αλλά και με μεγαλύτερους ασθενείς , είναι ότι η ασθένεια αυτή είναι ύπουλη καί εξελίσσεται αργά και μπορεί να σου δώσει έντονα ενοχλήματα πιο γρήγορα ή πιο αργά ή και μικρά σε ένταση συμπτώματα που να τα συνηθίσεις με τον καιρό και να μην δίνεις σημασία και να μην καταλαβαίνεις ότι κάτι έχεις . Το θέμα είναι ότι ξυπνάς μιά μέρα και τα προβλήματα είναι πολλά καί δεν ξέρεις τι έχει γίνει και γιατί. Το συμπέρασμα λοιπόν είναι ότι πρέπει να ψαχνόμαστε αρκετά και να βρίσκουμε τους σωστούς ιατρούς, για να έχουμε ορθή και έγκαιρη διάγνωση και μετά να προχωρούμε στην ριζική θεραπεία και όχι να σκεπάζουμε την ασθένεια με αντιβιώσεις ή και με άλλες δήθεν εναλλακτικές μεθόδους , ενώ στην πραγματικότητα αυτή η φλεγμονή επιβαρύνει σιγά σιγά την κατάσταση του προστάτη και προκαλεί αρκετά και μεγάλα προβλήματα με την ούρηση, την στύση, το σπέρμα κλπ.
Με ευχολόγια , ανεύθυνες συμβουλές για δήθεν ψυχολογικά προβλήματα ή λόγια του στυλ «δεν είναι τίποτα και μάθε να ζεις με αυτό» ή ακόμα με ψυχοφάρμακα που μας δίνουν πολλές φορές και διάφορα μαντζούνια δεν γίνεται τίποτα και το θέμα είναι ότι την παθαίνουμε εμείς που έχουμε το πρόβλημα και όχι αυτοί που μας συμβουλεύουν με ελαφρά την καρδία. Προσωπικά ένα πράγμα ξέρω και το καταθέτω και εγώ με την σειρά μου, ότι με υπομονή και επιμονή, το πρόβλημα της χρόνιας προστατίτιδας κάτω από τις οδηγίες και την ειδική θεραπεία του ιατρού Κου Γεωργιάδη λύνεται οριστικά.

Καλή συνέχεια σε όλους. Κυρ. Δ.