Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015

80η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ΤΕΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ Ι.Μ. ΚΑΙ Μ.Μ.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,  
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ  ΑΦ΄ΕΝΟΣ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΦΙΛΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΠΑΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ, ΑΦ΄ΕΤΕΡΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΧΡΟΝΙΖΟΥΣΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ (ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ, ΚΥΣΤΙΤΙΔΑ,ΚΟΛΠΙΤΙΔΑ) ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.
 ΑΠΟ ΤΟ 2002 ΠΟΥ ΗΛΘΑΜΕ ΕΙΣ ΓΑΜΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΑΝ ΚΑΙ ΕΝΤΕΥΘΕΝ ΕΩΣ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙ 13 ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙ ΜΑΤΑΙΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΠΟΛΕΩΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΟΡΓΩΣΑΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΙΡΣΟΚΗΛΗΣ, ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΓΙΑ ΙΝΟΜΑΤΕΚΤΟΜΗ-ΜΗΤΡΟΡΑΓΙΑ, ΑΛΛΟΤΕ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥΠΟΕΙΔΕΚΤΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΗΓΑΙΝΕ-ΕΛΑ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ. ΑΝΑΜΕΣΑ Σ΄ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ  ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΦΥΣΙΚΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ''ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ''. ΕΔΩ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΑ  ΑΥΤΑ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΑΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΠΟΒΟΛΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΓΔΟΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΣΤΕΡΑ  ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΘΕΛΩ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΤΟ ΑΡΤΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.
 ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ ΟΥΡΟΛΟΓΟ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΑΥΛΟ, ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΒΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΩΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΙΑΣΗ, ΕΝΩ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΑΔΕΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΠΡΟΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΜΑΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ  ΔΕ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΠΟΝΟΣ, ΔΥΣΟΥΡΙΑ, ΣΥΧΝΟΥΡΙΑ, ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΟΠΩΣΗΣ, ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΝΕΟ, ΕΠΩΔΥΝΗ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΤΑΚΤΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
 ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΩ ΤΗΝ ΑΟΚΝΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ.
ΦΙΛΙΚΑ Ι.Μ.ΚΑΙ Μ.Μ.